Tissot

TISSOT

"Inovatori po tradiciji" slogan je koji Tissot ponosno nosi pred cijelim urarskim svijetom! Dio slavne švicarske tradicije možete pogledati u Cordis shopu Arena Centar Zagreb prizemlje u novom Tissot korneru. Iskusno i stručno osoblje će Vas spremno voditi kroz cijelu ponudu te Vam savjetima olakšati kupnju sata.

Tissot je od samih početaka ostao vjeran sebi, te u svojoj ponudi ima sve što ljubitelj satova treba, bilo da se radi o sportskim ili elegantnim modelima. Svi satovi napravljeni su od visoko kvalitetnih materijala te ih pokreće švicarski mehanizam.

U cijelom svijetu Tissot je prepoznat kao simbol za uspješnost, pouzdanost i inovativnost. Brand koji se oduvijek poistovjećuje s pobjednicima i ljudima koji pomiču granice ljudskog tijela te dugi niz godina djeluje kao ovlašteni sponzor za mjerenje vremena najvećih svjetskih sportskih natjecanja među kojima su NBA, FIBA, Tour de France, Svjetsko prvenstvo u Moto GP-u i hokeju.
Bez obzira na koji se Tissot sat odlučite, jedno je sigurno. Osim sata visokih performansi, modernog dizajna i vrhunske kvalitete dobivate dio povijesti koji možete ponosno nositi.

Posjetite Tissot shop in shop u Cordisu Arena Centar Zagreb, Vice Vukova 6 (prizemlje) i uvjerite se u našu široku ponudu.

Iz naše ponude izdvajamo Tissot SEASTAR kolekciju vrhunskih ronilačkih satova visokih performansi. U modele Seastar ugrađen je automatik mehanizam Powermatic 80. Ovom satu nije potebna baterija i nastavlja raditi bez ikakve interakcije sa korisnikom više od 3 dana.