CYBER MONDAY

Jeste li spremni za nastavak ludih popusta nakon Black Fridaya? U ponedjeljak 28.11.2022. na CYBER MONDAY Cordis nudi ododatne pogodnosti!

Najbolje ponude satova i nakita luksuznih proizvođača zaCYBER MONDAY!
Black Friday i Cyber Monday kao da su stvoreni za najbolje blagdanske kupovine po super cijenama.

CYBER MONDAY ŽENSKI SATOVI 

Bigotti ženski satovi Black Friday na Cordisu.      Cluse Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Daniel Klein Black Friday ženski satovi na Cordisu.      Emporio Armani Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Freelook Black Friday ženski satovi na Cordisu.      Jacques Lemans Black Friday muški satovi na Cordisu.

 

Lee Copper Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Lee Cooper Originals Black Friday ženski satovi na Cordisu.      Michael Kors Black Friday ženski satovi na Cordisu.      One Black Friday ženski satovi na Cordisu.

Roccobarocco Black Friday ženski satovi na Cordisu.      Tayroc Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Versus Versace Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Quartz & Quart Black Friday ženski satovi na Cordisu.

                               

CYBER MONDAY MUŠKI SATOVI 

Bigotti muški satovi Black Friday na Cordisu.      Daniel Klein Black Friday satovi na Cordisu.       Diesel Black Friday muški satovi na Cordisu.

Emporio Armani Black Friday muški satovi.      Jacques Lemans Black Friday satovi na Cordisu.       Lee Copper Black Friday muški satovi na Cordisu.      Lee Cooper Originals Black Friday muški satovi na Cordisu.

Tayroc Black Friday muški satovi.      Versus Versace Black Friday muški satovi.      Q&Q Black Friday muški satovi.

 

 

CYBER MONDAY NAKIT

2 Jewels Black Friday satovi na Cordisu.       Mabina Black Friday nakit Cordis.      Daniel Klein Black Friday nakit Cordis.      Sailbrace Black Friday nakit Cordis.

Pronađite najbolje ponude satova i nakita u našem bogatom online asortimanu te kupujte snižene modne dodatke za muškarce i žene. Uživajte u odličnim cijenama i popustima na vodeće dizajnerske brendove kao što su - Bigotti, Cluse, Daniel Klein, Diesel, Emporio Armani, Freelook, Jacques Lemans, Lee Cooper, Lee Cooper Originals, Michael Kors, One, Roccobarocco, Tayroc, Versus Versace i Q&Q te pronaći savršen sat za svaku priliku. A osim satova, na velikom sniženju će biti i nakit popularnih brendova 2Jewels, Mabina, Daniel Klein i Sailbrace.

Iskoristite najbolje ponude za satove i nakit

Black Friday vam je donio sjajnu priliku da kupite sat omiljenog brenda na velikoj rasprodaji, iskoristite još jednu priliku na Cyber Monday! Tražite poklon za tu posebnu osobu ili možda samo za sebe? Božićno vrijeme je pred vratima. Planirajte unaprijed i odaberite darove za svoje voljene uz Cordis ponude.

Možete pronaći sjajne ponude koje vam mogu uštedjeti od 25% do 50% ili više! Cyber Monday online rasprodaja satova izvrstan je način da trošite manje novca i vremena za kupnju. 

Cyber Monday ponude za vaše omiljene muške i ženske stilove

Pronađite sjajne prodajne cijene za svoje omiljene luksuzne brendove satova za muškarce i žene te nakita.

Olakšajte si blagdansku kupovinu poklona za vaše najmilije i u samo nekoliko klikova pronađite vrhunske brendove po izrazito niskim cijenama. Sigurni smo da ćete u Cordis ponudama pronaći satove i nakit koji odgovaraju svačijem stilu. 

Cyber ​​Monday 2022.: Ne želite ga propustiti

Osim sniženih satova, u produženom Black Fridayu moći ćete pronaći i nevjerojatne Cyber ​​Monday ponude za naš profinjen nakit. Na Cyber ​​Monday, Cordis vam nudi snižene komade nakita koji se uklapaju u svaki stil i poboljšavaju svaki izgled. Od jednostavnih stilova do uočljivog nakita, naši specijaliteti za Cyber ​​Monday ostavljaju zapanjujući dojam bilo kada i bilo gdje. 

Uz rasprodaju Cyber ​​ponedjeljka možete uštedjeti na svakodnevnim komadima nakita, ali i na nakitu za posebne prilike kao što su ogrlica i naušnice od kojih zastaje dah. 

Za muškarce tijekom Cyber Monday akcija pronađite velik izbor robusnih narukvica, od nehrđajućeg čelika i kvalitetnih materijala te s modernim dizajnom koji će podignuti svaki izgled i uklopiti se u casual, ali i otmjeni outfit.

 

 

 

CORDIS

Nenadmašan svijet satova.