DODATNIH 10% POPUSTA UZ KOD CORDIS10
DODATNIH 10% POPUSTA UZ KOD CORDIS10

CYBER MONDAY

Jeste li spremni za nastavak ludih popusta na Cyber ​​Monday u ponedjeljak 29. studenog 2021.? Cordis nudi odlične popuste za sve koji su propustili Black Friday 26. studenog 2021.

Najbolje ponude satova i nakita luksuznih proizvođača na Cyber Monday!
Black Friday i Cyber Monday kao da su stvoreni za najbolje blagdanske kupovine po super cijenama zbog čega smo vam omogućili i dodatnih 10% popusta uz unos kupona CORDIS10.

CYBER MONDAY ŽENSKI SATOVI 

Bigotti ženski satovi Black Friday na Cordisu.      Cluse Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Como Milano Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Daniel Klein Black Friday ženski satovi na Cordisu.

DKNY Donna Karan Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Emporio Armani Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Freelook Black Friday ženski satovi na Cordisu.      Jacques Lemans Black Friday muški satovi na Cordisu.

Lee Copper Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Lee Cooper Originals Black Friday ženski satovi na Cordisu.      Michael Kors Black Friday ženski satovi na Cordisu.      One Black Friday ženski satovi na Cordisu.

Roccobarocco Black Friday ženski satovi na Cordisu.      Tayroc Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Versus Versace Black Friday ženski satovi na Cordisu.       Quartz & Quart Black Friday ženski satovi na Cordisu.

                               

CYBER MONDAY MUŠKI SATOVI 

Bigotti muški satovi Black Friday na Cordisu.     Como Milano Black Fridaj muški satovi na Cordisu.       Daniel Klein Black Friday satovi na Cordisu.       Diesel Black Friday muški satovi na Cordisu.

Emporio Armani Black Friday muški satovi.      Jacques Lemans Black Friday satovi na Cordisu.       Lee Copper Black Friday muški satovi na Cordisu.      Lee Cooper Originals Black Friday muški satovi na Cordisu.

Tayroc Black Friday muški satovi.      Versus Versace Black Friday muški satovi.      Q&Q Black Friday muški satovi.

 

 

CYBER MONDAY NAKIT

2 Jewels Black Friday satovi na Cordisu.       Mabina Black Friday nakit Cordis.      Daniel Klein Black Friday nakit Cordis.      Sailbrace Black Friday nakit Cordis.

Pronađite najbolje Cyber ​​Monday ponude satova i nakita u našem bogatom online asortimanu te kupujte snižene modne dodatke za muškarce i žene. Uživajte u odličnim cijenama i popustima na vodeće dizajnerske brendove kao što su - Bigotti, Cluse, Como Milano, Daniel Klein, Diesel, Dkny, Emporio Armani, Freelook, Jacques Lemans, Lee Cooper, Lee Cooper Originals, Michael Kors, One, Roccobarocco, Tayroc, Versus Versace i Q&Q te pronaći savršen sat za svaku priliku. A osim satova, na velikom sniženju će biti i nakit popularnih brendova 2Jewels, Mabina, Daniel Klein i Sailbrace.

Iskoristite najbolje ponude za satove i nakit tijekom Cyber ​​ponedjeljka 2021!

Cyber ​​Monday vam donosi sjajnu priliku da kupite sat omiljenog brenda na velikoj rasprodaji! Tražite poklon za tu posebnu osobu ili možda samo za sebe? Cyber ​​ponedjeljak je najbolje vrijeme za kupovinu sata! Božićno vrijeme je pred vratima. Planirajte unaprijed i odaberite darove za svoje voljene uz Cordis ponude za Cyber ​​Monday. 

Tijekom Cyber ​​Mondayja možete kupiti i luksuznije robne marke po pristupačnim cijenama! Možete pronaći sjajne ponude koje vam mogu uštedjeti od 25% do 50% ili više! Cyber ​​Monday online rasprodaja satova izvrstan je način da trošite manje novca i vremena za kupnju. 

Cyber ​​ponedjeljak ponude za vaše omiljene muške i ženske stilove

Propustili ste naše specijalitete i sniženja za Crni petak? Ne brinite, osigurali smo vas našim Cyber ​​Monday ponudama. Pronađite sjajne prodajne cijene za svoje omiljene luksuzne brendove satova za muškarce i žene te nakita.

Olakšajte si blagdansku kupovinu poklona za vaše najmilije i u samo nekoliko klikova pronađite vrhunske brendove po izrazito niskim cijenama. Sigurni smo da ćete u Cordis ponudama za Cyber ​​ponedjeljak pronaći satove i nakit koji odgovaraju svačijem stilu. 

Cyber ​​Moday 2021.: Ne želite ga propustiti

Osim sniženih satova, možete pronaći i nevjerojatne Cyber ​​Monday ponude za naš profinjen nakit. Na Cyber ​​Monday, Cordis vam nudi snižene komade nakita koji se uklapaju u svaki stil i poboljšavaju svaki izgled. Od jednostavnih stilova do uočljivog nakita, naši specijaliteti za Cyber ​​Monday ostavljaju zapanjujući dojam bilo kada i bilo gdje. 

Uz rasprodaju Cyber ​​ponedjeljka možete uštedjeti na svakodnevnim komadima nakita, ali i na nakitu za posebne prilike kao što su ogrlica i naušnice od kojih zastaje dah. 

Za muškarce tijekom Cyber Monday akcija pronađite velik izbor robusnih narukvica, od nehrđajućeg čelika i kvalitetnih materijala te s modernim dizajnom koji će podignuti svaki izgled i uklopiti se u casual, ali i otmjeni outfit.

 

 

 

CORDIS

Nenadmašan svijet satova.