Povrat i zamjena

Za proizvode koji su kupljeni putem internetske stranice www.cordis.hr, moguće je izvršiti zamjenu drugim proizvodom u plaćenom iznosu (ili skupljim uz nadoplatu za ostatak vrijednosti) ili povrat novca u punom iznosu u roku od 14 kalendarskih dana od dana primitka povrata proizvoda.

Proizvod i ambalaža ne smiju biti korišteni ili oštećeni te je potrebno da se, zajedno s pripadajućim dokumentima, pošalju na adresu prodavatelja(Cordis d.o.o, I Malešnica 16, 10 000 Zagreb).
Prije toga, molimo Vas da ispunite obrazac za povrat proizvoda i pošaljete ga na e-mail adresu info@cordis.hr, kako bismo imali evidenciju o nadolazećoj pošiljci.

Trošak prijevoza vraćenog/zamijenjenog proizvoda podmiruje kupac. Proizvod koji je kupljen u poslovnicama tvrtke Cordis d.o.o. moguće je zamijeniti za drugi proizvod u tom iznosu ili skuplji (uz nadoplatu za ostatak vrijednosti) u roku od 10 kalendarskih dana od dana kupnje.

Proizvod i pripadajuća ambalaža ne smiju biti korišteni ili oštećeni, a potrebno je priložiti i ostale pripadajuće dokumente kao dokaz o kupnji.