Načini plačanja i dostava

Kupovina proizvoda na webshopu cordis.hr moguća je na tri načina:

1. Plaćanje pouzećem – platite svoj proizvod prilikom preuzimanja pošiljke na Vašoj adresi.

2. Plaćanje kreditnom karticom – plaćanje izravno putem Interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama:

  • American Express – jednokratno i na rate (do 6 rata)
  • Visa - jednokratno i na rate (do 6 rata)
  • Mastercard - jednokratno i na rate (do 6 rata)
  • Meastro - jednokratno i na rate (do 6 rata)

 

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo T-Com Pay Way koja primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). Sama transakcija odvija se između banke i kartičara, mi nemamo uvida u Vaše brojeve kartica i u broj rata koji unosite. Broj rata upisat ćete nakon što upišete broj kartice, točno ispod broja kartice.
 

 


 

Mastercard Maestro Visa American Express

 

Da je sigurna komunikacija izmedu vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome što će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured", te razina enkripcije koja se koristi (128-bitna).

Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express – Jamstvo sigurne online kupnje


3. Plaćanje virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom –  na adresu e-pošte  navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem Internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate (koja mora biti izvršena u roku od tri radna dana kako bi se jamčila dostupnost naručenog artikla) kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi.
 
Dostavu Vašeg proizvoda izvršit će tvrtka GLS, prepoznata po brzoj i pouzdanoj isporuci u svim dijelovima Republike Hrvatske, kao i u inozemstvu. Tijekom subote, nedjelje i neradnih dana narudžba putem webshopa je moguća, no narudžbe će biti obrađena tek tijekom prvog slijedećeg radnog dana, a dostava će biti izvršena kroz 5 do 7 radnih dana. Npr., ukoliko naručite proizvod u petak poslijepodne, pošiljka će Vam biti obrađena u ponedjeljak.
Dostava za naručene proizvode unutar Republike Hrvatske se ne naplaćuje, a prema drugim državama u Europskoj Uniji se naplaćuje prema važećem cjeniku GLS kurirske službe. Kupljeni proizvodi neće se dostaviti na odredišne adrese u državama izvan Europske Unije.
Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

 

 

Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).