Načini plaćanja i dostava

Kupovina proizvoda na webshopu cordis.hr moguća je na tri načina:

1. Plaćanje pouzećem – platite svoj proizvod prilikom preuzimanja pošiljke na Vašoj adresi.

2. Plaćanje debitnom ili kreditnom karticom – putem PayWay servisa za plaćanje karticama:

 • Diners Card Club do 6 rata bez kamata i naknade
 • Discover jednokratno
 • American Express jednokratno
 • ERSTE Maestro® do 6 rata bez kamata i naknade
 • ERSTE Mastercard® jednokratno
 • ERSTE Visa® do 6 rata bez kamata i naknade
 • PBZ Maestro® do 6 rata bez kamata i naknade
 • PBZ Mastercard® jednokratno
 • PBZ Visa® do 6 rata bez kamata i naknade
 • ZABA Maestro® jednokratno
 • ZABA Mastercard® do 12 rata bez kamata i naknade
 • ZABA Visa® do 12 rata bez kamata i naknade

 

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo HT PayWay koji primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). Sama transakcija odvija se između banke i kartičara, mi nemamo uvida u Vaše brojeve kartica i u broj rata koji unosite. Broj rata upisat ćete nakon što upišete broj kartice, točno ispod broja kartice.
 

 


 

Mastercard Maestro Diners Discover Visa American Express

 

Da je sigurna komunikacija izmedu vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome što će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured", te razina enkripcije koja se koristi (128-bitna).

Verified by Visa MasterCard SecureCode


3. Plaćanje virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom –  na adresu e-pošte  navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem Internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate (koja mora biti izvršena u roku od tri radna dana kako bi se jamčila dostupnost naručenog artikla) kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi.
 
Dostavu Vašeg proizvoda izvršit će tvrtka GLS, prepoznata po brzoj i pouzdanoj isporuci u svim dijelovima Republike Hrvatske, kao i u inozemstvu. Tijekom subote, nedjelje i neradnih dana narudžba putem webshopa je moguća, no narudžbe će biti obrađena tek tijekom prvog slijedećeg radnog dana, a dostava će biti izvršena kroz 3 do 5 radnih dana. Npr., ukoliko naručite proizvod u petak poslijepodne, pošiljka će Vam biti obrađena u ponedjeljak.

Dostava se naplaćuje 29,00 kn za sve narudžbe do 399,00 kn. Za sve narudžbe od 399,00 kn – uključujući i 399,00 kn dostava je besplatna.
Prema drugim državama Europske unije dostava se naplaćuje prema važećem cjeniku GLS kurirske službe.

Naručeni i kupljeni proizvodi neće se dostaviti na odredišne adrese u državama izvan Europske Unije.

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

 

 

Izjava o sigurnosti

HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).