Načini plaćanja i dostava

Kupovina proizvoda na webshopu cordis.hr moguća je na tri načina:

1. Plaćanje pouzećem – platite svoj proizvod prilikom preuzimanja pošiljke na Vašoj adresi.

2. Plaćanje debitnom ili kreditnom karticom – putem PayWay servisa za plaćanje karticama:

 • Diners Card Club do 6 rata bez kamata i naknade
 • Discover jednokratno
 • ERSTE Maestro® do 6 rata bez kamata i naknade
 • ERSTE Mastercard® jednokratno
 • ERSTE Visa® do 6 rata bez kamata i naknade
 • PBZ Maestro® do 6 rata bez kamata i naknade
 • PBZ Mastercard® jednokratno
 • PBZ Visa® do 6 rata bez kamata i naknade
 • ZABA Maestro® jednokratno
 • ZABA Mastercard® do 12 rata bez kamata i naknade
 • ZABA Visa® do 12 rata bez kamata i naknade

 

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo HT PayWay koji primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). Sama transakcija odvija se između banke i kartičara, mi nemamo uvida u Vaše brojeve kartica i u broj rata koji unosite. Broj rata upisat ćete nakon što upišete broj kartice, točno ispod broja kartice.
 

 


 

Mastercard Maestro Diners Discover Visa  

 

Da je sigurna komunikacija izmedu vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome što će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured", te razina enkripcije koja se koristi (128-bitna).

Verified by Visa MasterCard SecureCode


3. Plaćanje virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom –  na adresu e-pošte  navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem Internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate (koja mora biti izvršena u roku od tri radna dana kako bi se jamčila dostupnost naručenog artikla) kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi.
 
Dostavu Vašeg proizvoda izvršit će tvrtka GLS, prepoznata po brzoj i pouzdanoj isporuci u svim dijelovima Republike Hrvatske, kao i u inozemstvu. Tijekom subote, nedjelje i neradnih dana narudžba putem webshopa je moguća, no narudžbe će biti obrađena tek tijekom prvog slijedećeg radnog dana, a dostava će biti izvršena kroz 3 do 5 radnih dana. Npr., ukoliko naručite proizvod u petak poslijepodne, pošiljka će Vam biti obrađena u ponedjeljak.

Dostava se naplaćuje 29,00 kn za sve narudžbe do 399,00 kn. Za sve narudžbe od 399,00 kn – uključujući i 399,00 kn dostava je besplatna.
Prema drugim državama Europske unije dostava se naplaćuje prema važećem cjeniku GLS kurirske službe.

Naručeni i kupljeni proizvodi neće se dostaviti na odredišne adrese u državama izvan Europske Unije.

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

 

 

Izjava o sigurnosti

HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).